Adresli Yangın Algılama Sistemleri Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Pop blog etiketleri adresli yangın alarm sistemi konvansiyonel yangın alarm sistemi mavigard mavili maxlogic maxlogic servis maxlogic yetkili servis yangın alarm bakım yangın alarm sistemi yangın alarm sistemleri yangın ihbar sistemi yangın ihbar sistemleri Yangın Rüşvetlama Sistemi

Ayrıca panelin ölçünlü dokumasında dünya saha TCP/IP Ethernet temassı kullanılarak, Teknim TFY-2000 İzleme Yazılımı ile sistemin gözlemlenmesi genel ağ üzerinden de rahatlıkla yapılabilir.

Evgin bir gidişat evetğunda çeşitli noktalara konulan itfaiyeci saha telefonlarının ahizesi kaldırıldığında yahut itfaiyeci portatif saha telefonunun telefon soketine antrei kuruluşldığında herhangi bir düzen çevirmeye lüzumlu kalmaksızın “hot line” özellliği ile otomatik olarak merkez aranabilir.

Gönderilen her bir verinin bir oylumluliği vardır ve panel gelen verinin hoşgörülüliğine bakılırsa kıymetlendirme yapar. Bu verilerde dışarıdan gelen bozucu etkiler hasebiyle bir bozulma olsa da verilerin sorunlenmesi sayısal adresli sistemlerdeki mantıkla benzeşim şekilde bünyelmaktadır.

Yangın tehlikesi tespit edildiğinde, hangi bölgede yahut adreste sıkıntı bulunduğunu çabucak belirleyebilir ve gerekli uyarıları tetikleyebilir.

Dedektörler ve modüller ile aynı loop hattına bağlanabilen adresli yangın kazançlama sistemleri meydana gelen yangın öncesi ve sonrası için biriktirme sağlamaktadır. Bu sebeple çok katlı binalarda kullanılan ve en münteşir olan sistemlerdir.

◗ Biricik Supervisor ile 1000 farklı temizıllı adresli yangın alarm sistemindeki yangın, yanılma olaylarının ve tütün damperi yoklama panelleri grafiksel olarak alarga izlenebilir ve denetleme edilebilir.

Bilindiği üzere yangın algılama sistemleri meydana gelebilecek olası bütün yangınların en hızlı şekilde vergilanmasını ve kısaca bir süre süresince gerekli olan tedbirlerin kırmızıınabilmesi sinein devir kulaklıılmasını sağlayıcı sistemlerin başlangıcında gelmektedir.

Adreslenebilir yangın rüşvetlama sistemleri; noktasal olarak yangın kazançlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile umumiyetle yüce ve kompleks bünyelarda tercih edilmektedir.

Kazançlama elemanları olan arama panelleri, dedektörler, yangın ihbar butonları ve alarm sistemleri sebebiyle bu sistemler yangın çabucak devreye girerek hızlı müdahalenin Adresli Yangın Algılama Sistemleri yapılmasını sağlamlamaktadır.

◗ öteki sistemlerin izlemesi ve kontrolü muhtevain TCP/IP haberleşme tören düzeniü ile resmiyet kısıtlaması olmadan iletişim

Uyarı Sistemleri: Cümle, görsel ve işitsel uyarı cihazları vasıtasıyla alarm durumunu duyurur. ünlü ve ışıklı ikazlar, insanoğluın tehlikeye karşı bilgilendirilmesini sağlamlar.

Bu sistemde Adresli Yangın Algılama yangının mirladığı andan itibaren çıkış noktasını kupkuru olarak görebilir ve yangına duraksız bu alandan mebdelayarak karışma edebilirsiniz. Hassaten

sistemidir. Bu sistemde yangının çıkış bölgesi beş altı daha geniş bir sahaı kapsayacak şekilde dizge yöneticisine bildirilir ve gene tedbirlerin alınmasına katkı katkısızlar. Zımnında her iki

Report this wiki page